viernes, 8 de mayo de 2015

Paella Valenciana


Ingredients


1. 500 gr. d'arròs denominació d'origen València (al voltant de 125 gr. per persona). 
Utilitzarem les varietats 'senia' (el qual es ven normalment, amb el gra bastant rodó) o la varietat 'bomba', que fa que sigui més difícil que l'arròs es passe encara que és menys saborós i més car que el 'senia'. 

2. 800 gr. de pollastre trossejat on se solen incloure els pits de pollastre i el fetge. 

3. 600 gr. de conill trossejat. 

4. 250 grams de 'bajoqueta' o 'ferraura', o el que seria el mateix, fesols verds plans.

5. 200 grams de 'garrofó'. Una varietat de mongeta blanca, gran i plana típica de València. Si el garrofó no és fresc, afegirem solament 100 gr. lloc en remull unes dotze hores abans. 

6.100 grams de tomaca triturada, el que equival més o menys a un tomaca rallada de grandària mitjana.  150 cc d'oli d'oliva. 

7. Brins de safrà o en defecte d'això colorant alimentari, encara que no és el mateix, clar.

8. Una culleradeta de pimentó roig dolç en pols. 

9. Sal de cuina normal. 

10. Romero en branca. 


11.Aigua. Com norma general, utilitzarem el doble d'aigua que d'arròs..


Preparació



Resultat


No hay comentarios:

Publicar un comentario